06 300 475 17

Landelijke dekking!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Alle medewerkers in bezit van VOG!

Ondanks dat deze Chatwood Milner kluis (bijna) antiek is, komt deze nog relatief veel voor in Nederland.

Deze Chatwood Milner kluizen zijn er in heel veel verschillende type sleutelsloten. Daarvan is ongeveer 50% schadevrij te openen. De overige zijn genoodzaakt om via een gaatje te openen en te repareren.

Wij hebben, als één van de weinige in Nederland, bijna alle types sleutelsloten voor de Chatwood Milner kluis nog op voorraad.

De kluis op de foto was gesitueerd in een kerk. Beide sleutels van de kluis waren al vele jaren niet meer aanwezig. Omdat bij restauratie van de kerk toch iedereen nieuwsgierig was, hebben zij ons ingeschakeld.
Wij hebben één van de beide sloten zonder schade kunnen openen en de andere moeten boren. Nadat de kluis geopend was en leeg bleek te zijn, heeft de kerk besloten afscheid te nemen van de kluis.

's Morgensvroeg werden wij gebeld door een landelijke groothandel, waarbij de geldafstortkluis niet meer werkte. De bedrijfsleider van de lokale vestiging vertelde ons telefonisch dat hij de sleutel compleet kon ronddraaien (wat niet normaal is bij dit type slot), waardoor wij al een vermoeden hadden dat er intern in het slot iets afgeroken was.

Dezelfde dag hebben wij nog een afspraak gemaakt en hebben wij ter plekke een gaatje geboord (manipulatie was immers niet meer mogelijk wegens gebroken onderdelen in het slot). Middels het gaatje hebben wij met behulp van een endoscoop het slot opengemaakt.

Daarna hebben wij het gaatje volledig gerepareerd en een nieuw slot geplaatst, waarna de kluis weer volledig werkte.

Deze hele situatie was te voorkomen geweest met een regelmatige onderhoudsbeurt.

Het openen van een Sentry vloerkluis waarvan de sleutels waren verloren hebben wij zonder schade geopend. Vervolgens een nieuw slot geplaatst in de vloerkluis met 2 sleutels, wat resulteerde in wederom een tevreden klant welke zijn kluis weer dagelijks kan gebruiken.

Deze van oorsprong Zweedse kluis is zeer populair in Europa. Hij wordt verschillende merken verkocht, zoals Hadak, Rosengrens en Martens.

Dit is op dit moment het meest veilige sleutelslot wat regulier in omgang is. Wij zijn één van de tien bedrijven in Europa, die dit RKL10 sleutelslot kunnen decoderen. Alle andere manieren om dit RKL10 slot te openen, vereisen minimaal twee boorgaten. Wij zijn op dit moment het enige bedrijf in Nederland welke in staat is dit complexe slot schadevrij te openen. Na het openen van het RKL10 slot is het eenvoudig om het opnieuw in te stellen op een nieuwe sleutel. Dit noemen wij omstelbaar slot.

Ook wordt dit slot veelvuldig toegepast in de grote kamerkluisdeuren, zoals bij kluiskamers. Dit maakt voor het decoderen van het RKL10 slot geen verschil.

De kluis op deze foto is de meest eenvoudige uitvoering van de Hadak European kluis. Deze kluis loopt op tot een maximale waardeberging van meer dan € 100.000,-.

Array
(
    [type] => 2
    [message] => Use of undefined constant COP_JOOMLA - assumed 'COP_JOOMLA' (this will throw an Error in a future version of PHP)
    [file] => /var/www/vhosts/kluisopening.nl/httpdocs/modules/mod_ext_superfish_menu/mod_ext_superfish_menu.php
    [line] => 38
)