06 300 475 17

Landelijke dekking!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Alle medewerkers in bezit van VOG!

Hadak European kluis openen

Deze van oorsprong Zweedse kluis is zeer populair in Europa. Hij wordt verschillende merken verkocht, zoals Hadak, Rosengrens en Martens.

Dit is op dit moment het meest veilige sleutelslot wat regulier in omgang is. Wij zijn één van de tien bedrijven in Europa, die dit RKL10 sleutelslot kunnen decoderen. Alle andere manieren om dit RKL10 slot te openen, vereisen minimaal twee boorgaten. Wij zijn op dit moment het enige bedrijf in Nederland welke in staat is dit complexe slot schadevrij te openen. Na het openen van het RKL10 slot is het eenvoudig om het opnieuw in te stellen op een nieuwe sleutel. Dit noemen wij omstelbaar slot.

Ook wordt dit slot veelvuldig toegepast in de grote kamerkluisdeuren, zoals bij kluiskamers. Dit maakt voor het decoderen van het RKL10 slot geen verschil.

De kluis op deze foto is de meest eenvoudige uitvoering van de Hadak European kluis. Deze kluis loopt op tot een maximale waardeberging van meer dan € 100.000,-.

Array
(
    [type] => 2
    [message] => Use of undefined constant COP_JOOMLA - assumed 'COP_JOOMLA' (this will throw an Error in a future version of PHP)
    [file] => /var/www/vhosts/kluisopening.nl/httpdocs/modules/mod_ext_superfish_menu/mod_ext_superfish_menu.php
    [line] => 38
)