06 300 475 17

Landelijke dekking!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Alle medewerkers in bezit van VOG!

Wij regelen vervoer of verhuizing van kluizen en brandkasten, dit doen wij op professionele wijze. Zowel het transport over de weg en intern is tot 60 ton geen probleem. Uiteraard komen wij ook voor kleinere kluizen en brandkasten.

De prijzen die wij rekenen zijn afhankelijk van het formaat, gewicht en het type van de kast. Meestal blijven wij onder de prijs die door de meeste leveranciers wordt gerekend. Tevens kunnen wij voor een degelijke verankering van bijvoorbeeld u kluis verzorgen. Neem van te voren contact met ons op. Het is altijd handig om van te voren ons formulier in te vullen.

Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte kluis, plaatsen wij deze meestal gratis. Dat wil zeggen echt gratis. Ook leveren wij hier weer een uitstekende service. Meestal betekent gratis leveren dat de kluis bij u onderaan de trap staat. Wij plaatsen de kluis op de locatie waar u deze wilt hebben. De kosten van deze plaatsing nemen wij voor onze rekening tot een maximum van 10% van de prijs van het geleverde product. Dit betekent dat in 95% van de gevallen er geen extra kosten voor u bij komen.

Wij halen gebruikte kluizen en brandkasten op, dit doen wij op professionele wijze. Zowel het transport over de weg en intern is tot 60 ton geen probleem. Uiteraard komen wij ook voor kleinere kluizen en brandkasten. De prijzen die wij rekenen zijn afhankelijk van de staat en het type van de kast. In het ene geval betalen wij voor de kluis of we halen hem gratis op, in een ander geval zijn er voor u kosten aan verbonden. Neem van te voren contact met ons op. Het is altijd handig om van te voren ons formulier in te vullen.

Array
(
    [type] => 2
    [message] => Use of undefined constant COP_JOOMLA - assumed 'COP_JOOMLA' (this will throw an Error in a future version of PHP)
    [file] => /var/www/vhosts/kluisopening.nl/httpdocs/modules/mod_ext_superfish_menu/mod_ext_superfish_menu.php
    [line] => 38
)