06 300 475 17

Landelijke dekking!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Alle medewerkers in bezit van VOG!

De keuze
De belangrijkste keuze die u dient te maken wanneer u een kluis of een kast wilt aanschaffen is: "Waartegen wil ik mijn eigendommen beschermen? Brand, inbraak of beide?"
Zodra u dat weet kunt u een keuze maken uit verschillende gradaties in brand- en inbraakwering, die het beste past bij de zaken die u op wilt bergen.

Bescherming tegen brand
Wilt u eigendommen beschermen tegen brand, dan kunt u kiezen tussen brandwering voor papier of voor informatiedragers, zoals diskettes, cdroms, tapes etc.
Brandwerende producten zijn zo gemaakt dat ze er voor zorgen dat de binnentemperatuur van de kast lager blijft dan de temperatuur waarbij papier of data bschadigd wordt.

Bescherming tegen inbraak
De europese norm voor de certificering voor inbraakwerende kluizen is de norm EN 1143-1. Deze norm geeft aan waaraan de inbraakwerende kluizen moeten voldoen om in een bepaalde Euro klasse terecht te komen. Op basis hiervan worden kluizen in een bepaalde klasse ingedeeld en gecertificeerd.

In overleg met uw wensen kunnen wij kluizen en brandkasten van alle gerennomeerde merken leveren tegen een zeer scherpe prijs en bij u op locatie installeren.

Array
(
    [type] => 2
    [message] => Use of undefined constant COP_JOOMLA - assumed 'COP_JOOMLA' (this will throw an Error in a future version of PHP)
    [file] => /var/www/vhosts/kluisopening.nl/httpdocs/modules/mod_ext_superfish_menu/mod_ext_superfish_menu.php
    [line] => 38
)