06 300 475 17

Landelijke dekking!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Alle medewerkers in bezit van VOG!

Wij als bedrijf geven verschillende soorten workshops door het hele land.
Deze zijn niet alleen informatief maar wij kunnen ook demonstraties en het hands-on openen van sloten verzorgen.
U kunt een klein videootje van een workshop zien in onze Media-videogallery!

In overleg met uw bedrijf kunnen wij voor u op maat een workshop over sloten en beveiliging op maat maken.
Mocht u hier interesse in hebben, gelieve contact op te nemen.

Voor een impressie kunt u bij de fotogallery een kijkje nemen!

De keuze
De belangrijkste keuze die u dient te maken wanneer u een kluis of een kast wilt aanschaffen is: "Waartegen wil ik mijn eigendommen beschermen? Brand, inbraak of beide?"
Zodra u dat weet kunt u een keuze maken uit verschillende gradaties in brand- en inbraakwering, die het beste past bij de zaken die u op wilt bergen.

Bescherming tegen brand
Wilt u eigendommen beschermen tegen brand, dan kunt u kiezen tussen brandwering voor papier of voor informatiedragers, zoals diskettes, cdroms, tapes etc.
Brandwerende producten zijn zo gemaakt dat ze er voor zorgen dat de binnentemperatuur van de kast lager blijft dan de temperatuur waarbij papier of data bschadigd wordt.

Bescherming tegen inbraak
De europese norm voor de certificering voor inbraakwerende kluizen is de norm EN 1143-1. Deze norm geeft aan waaraan de inbraakwerende kluizen moeten voldoen om in een bepaalde Euro klasse terecht te komen. Op basis hiervan worden kluizen in een bepaalde klasse ingedeeld en gecertificeerd.

In overleg met uw wensen kunnen wij kluizen en brandkasten van alle gerennomeerde merken leveren tegen een zeer scherpe prijs en bij u op locatie installeren.

Wij kunnen om uw kluis of brandkast conform de huidige norm die steeds veranderd, up to date houden. Dit om de kwaliteit van uw slot te waarborgen.
Zoals bijvoorbeeld mechanische sloten te veranderen naar electronische sloten.

Wij regelen vervoer of verhuizing van kluizen en brandkasten, dit doen wij op professionele wijze. Zowel het transport over de weg en intern is tot 60 ton geen probleem. Uiteraard komen wij ook voor kleinere kluizen en brandkasten.

De prijzen die wij rekenen zijn afhankelijk van het formaat, gewicht en het type van de kast. Meestal blijven wij onder de prijs die door de meeste leveranciers wordt gerekend. Tevens kunnen wij voor een degelijke verankering van bijvoorbeeld u kluis verzorgen. Neem van te voren contact met ons op. Het is altijd handig om van te voren ons formulier in te vullen.

Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte kluis, plaatsen wij deze meestal gratis. Dat wil zeggen echt gratis. Ook leveren wij hier weer een uitstekende service. Meestal betekent gratis leveren dat de kluis bij u onderaan de trap staat. Wij plaatsen de kluis op de locatie waar u deze wilt hebben. De kosten van deze plaatsing nemen wij voor onze rekening tot een maximum van 10% van de prijs van het geleverde product. Dit betekent dat in 95% van de gevallen er geen extra kosten voor u bij komen.

Wij halen gebruikte kluizen en brandkasten op, dit doen wij op professionele wijze. Zowel het transport over de weg en intern is tot 60 ton geen probleem. Uiteraard komen wij ook voor kleinere kluizen en brandkasten. De prijzen die wij rekenen zijn afhankelijk van de staat en het type van de kast. In het ene geval betalen wij voor de kluis of we halen hem gratis op, in een ander geval zijn er voor u kosten aan verbonden. Neem van te voren contact met ons op. Het is altijd handig om van te voren ons formulier in te vullen.

Daar onze ervaring is dat de meeste problemen optreden bij het omzetten of verstellen van de codes van de kluissloten, hebben wij een service in het leven geroepen om dit veilig voor u uit te voeren.

Omdat de reparatie die een verkeerd ongesteld slot met zich meebrengt nogal kostbaar is, is het vaak beter dit door een vakkundig persoon te laten uitvoeren.
Deze service is daarom bij ons standaard in een voor u op maat gespecialiseerd pakket inbegrepen.

 

 

Array
(
    [type] => 2
    [message] => Use of undefined constant COP_JOOMLA - assumed 'COP_JOOMLA' (this will throw an Error in a future version of PHP)
    [file] => /var/www/vhosts/kluisopening.nl/httpdocs/modules/mod_ext_superfish_menu/mod_ext_superfish_menu.php
    [line] => 38
)